Vinylové rukavice VINYL CLASSIC 100 ks, nepudrované, bílé, 4.8 g
Kód: 22265/XLDetailní popis produktu
Detailní popis produktu
Vinylové rukavice jsou rozumnou alternativou mezi ochranou a cenou. Jsou vyrobeny z polyvinylchloridové pastová pryskyřice. Rukavice nemají uvnitř přidaný pudr, takže může být obtížnější nasazení na potící se ruce.
Rukavice nejsou vhodné pro kontakt s velmi horkými předměty a nezajišťují ochranu proti chemickým rizikům. Při používání rukavic zvyšte opatrnost při manipulaci s ostrými předměty. Neobsahují přírodní latex. Rukavice navlékejte na suché ruce. Po použití rukavic proveďte hygienu rukou s použitím alkoholového dezinfekčního přípravku nebo si je umyjte mýdlem a vodou.
Popis produktu
Typ | jednorázové nesterilní ochranné rukavice |
Materiál | polyvinylchloridová pastová pryskyřice |
Barva | bílá - průhledná |
Provedení | pravolevé, hladké, manžeta |
Pudr | není přidán |
Skladování | rukavice neztrácejí své vlastnosti při skladování v suchu při teplotě od 10 do 30 °C |
Životnost | 5 let od data výroby při dodržení podmínek skladování |
Balení | 100 ks v krabičce, 10 krabiček v kartonu |
Specifikace produktu
Délka (mm) | min. 230 |
Šířka (mm) | XS – 75 ± 5 |
S – 85 ± 5 | |
M – 95 ± 5 | |
L – 105 ± 5 | |
XL – 115 ± 5 | |
Tloušťka (mm) | prsty: 0.05–0.06 |
dlaň: 0.05–0.07 | |
Prodloužení do přetržení (%) | min. 300 |
Pevnost v tahu (MPa) | min. 11 |
AQL | 1.5 |
Normy a nařízení
Obecné | PPER (EU) 2016/425 Cat. I |
EN 420 | |
Potravinářství | EC 1935/2004 |
EC 2023/2006 | |
EU 10/2011 * Vyhovuje pro všechny simulanty kromě 3% kyseliny octové. Tento produkt je vhodný pro manipulaci s potravinami, kromě kyselých potravin (testováno 2 hodiny při 40 ° C) |
Položky
Pol. č. | Velikost | Hmotnost (g) | Rozměry (mm) | Kvalita (g) | EAN |
100042 | S | 483 | 220×125×65 | 4.3 ± 0.2 | 8594177200131 |
100043 | M | 531 | 220×125×65 | 4.8 ± 0.2 | 8594177200148 |
100044 | L | 576 | 220×125×65 | 5.3 ± 0.2 | 8594177200155 |
100045 | XL | 635 | 220×125×65 | 5.8 ± 0.2 | 8594177200162 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář