CarboAir 50 - 1200m3/hod - Ø250mm
Kód: CA50-250-500Související produkty
Detailní popis produktu
Kompaktní a lehké filtry CarboAir™ 50 poskytují vynikající vzduchovou filtraci těkavých organických látek, aniž by ohrozily proudění vzduchu.
Řada, původně navržená s ohledem na menší pěstírny, se nedávno vyvinula, aby nabídla novou velikost kompatibilní s boxovým ventilátorem 4250 a prostředím větší pěstírny.
- Max průtok vzduchu 1200m3/h
- Ruční výroba v Evropě
- Dodává se s předfiltrem, který lze prát v pračce
Pouzdro filtru
Průmyslové pouzdro filtru je z pozinkované oceli. Použití nejkvalitnějších materiálů umožnilo vyrobit nejjemnější síťovinu.
Síťka filtru je otevřená na 55,5 % pro nejlepší proudění vzduchu přes filtr. Carbo Air 50 filtry mají lepší průtoky, což umožňuje používat silnější uhlíkové lože ve srovnání s konkurenty. Zvolená filtrační síťka, na rozdíl od konkurence, umožňuje vynechání vnitřní nylonové síťky, která zpomaluje proudění vzduchu.
Aktivní panenský uhlíkový granulát
Použitý karbon byl vyroben na míru pro CarboAir, aby extrahoval zápach ze vzduchu a fungoval v souladu s tělem z jemné zinkové síťoviny. Panenský uhlík se aktivuje při teplotách nad 1000°C ve vlhkém prostředí. Tento proces otevírá póry uhlíku, aby získal neuvěřitelně vysoké absorpční vlastnosti organických částic a dalších nečistot ve vzduchu. Karbon se v Evropě vyrábí podle velmi vysokých standardů, na rozdíl od čínských filtrů, které často obsahují levnější směsi a riskují kontaminaci mořskou vodou během přepravy.
Výroba v EU umožňuje lepší kontrolu kvality. Uhlík je vyroben podle EN12915, což znamená, že je dostatečně čistý, aby mohl být použit v potravinářských provozech a výrobnách. Velikost a hloubka filtru byla speciálně navržena tak, aby poskytovala správný kontakt mezi kontaminovaným vzduchem a uhlíkem.
Technické specifikace
- Model: CA50-250-500
- Příruba mm: 250
- Délka mm: 500
- Karbonové lože mm: 50
- Max. průtok vzduchu m3/h: 1200
- Doporučený ventilátor RVK: RVK 250 A1
- Doporučený ventilátor řady K: K 250 M
CarboAir How it's made
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.